2018-04-09
一家人想揾个大家都岩食 有多d选择既餐厅所以拣左呢度Booked左7点半钟枱 一行十二人 原本以为好满 但都系得4成客左右但waiter都坚持要俾门口枱我地睇完menu 每种主食都会包salad bar同dessert 同餐茶 咁计落都算ok叫左百里香蒜带骨羊鞍扒$238美国特级西冷 巴黎烹调$268迷迭香香蒜烧春鸡$185未上主食前去salad bar睇下其实都系普通野不过又几创新将d麦乐鸡做salad又真系第一次见仲有隔离d咸白萝卜冻冰冰 其实见到都有d却步所以我拎d大路正常野菜系正常 讲唔上乜野新鲜鲜甜 但求正正常常羊鞍扒系主食黎讲最正常之一不过呢个扒无乜肉食得3成系肉 7成系肥膏同埋本身都调左味 唔洗落汁西冷就如图啦同d薯泥一样薄😂叫佢7成熟 佢就上左10成所以比较韧 我觉得d薯菜仲正常迷迭香香蒜烧春鸡就无影相不过系最难食!!d肉干到好似煲左十几个钟既老火汤汤渣咁真心喊出黎最后去左dessert bar睇都系d 豆腐花 凉粉果d见呢件细细件就试下都unexpectedly ok 正常味道整体而言食物比较中下 唔好谂住salad buffet就以为抵食 其实质素真系麻麻我宁愿去一
所以拣左呢度
同d薯泥一样薄😂
叫佢7成熟 佢就上左10成
所以比较韧 我觉得d薯菜仲正常
迷迭香香蒜烧春鸡就无影相
不过系最难食!!
d肉干到好似煲左十几个钟既老火汤汤渣咁
真心喊出黎