餐厅: 茶木‧台式休閒餐廳 (iSQUARE國際廣場)
资讯:

2020-05-30 321 浏览
记得以前食茶木次次都要等好耐先有位 今次去到居然唔使等位不特止 仲有唔少得位添 可能因为热潮已过 又有可能因为佢属于太兴集团挂 (应该唔关疫情事 都多番好多人出街食饭啦 好多餐厅都要等位)题外话少讲 入正题先 首先讲下食物今次我只系叫左个「炸鸡排肉燥饭」 同鸡排味道ok 正常台式鸡排味 但偏干 饭方面 只能说 d米唔靓好难煮得好食朋友就叫左个「红烧牛肉面」 佢话味道正正常常啦冇乜特别 系牛肉韧左少少啰服务方面 职员唔算特别冇礼貌 但普遍对客人好冷淡(有观察过 唔只对我地枱系咁 对其他客都系咁)可以做得好d 正因为咁 今次系少有地冇叫到蜜糖砖块做甜品 一心只想快快食完就走总结:服务同食物质素都有待改善

题外话少讲 入正题先 首先讲下食物

总结:服务同食物质素都有待改善