2019-01-22 4973 浏览
通常去湾仔区,如果系想饮茶,多数都会系呢到饮,今日又约左朋友午餐,每次系昵到食嘢都会有惊喜,随左食物有惊喜之外,服务不嬲吴差,但今日见到好多待应同部长都吴同左,服务仲比之前好几倍👍👍👍😍今年2019年第一次系昵间酒楼饮茶,「呢个黑色西装男部长我肯定未见过,系有礼貌到我不得不赞,人系非常nice,又勤力,又好笑容,见到佢对枱枱客都甘好,睇到佢名牌好似叫呀霖😊😊👍👍」😍食物质素仲一直都保持到水准,呢个又要赞吓厨师👍👍😬😬@冰镇包鱼———-必食冰镇包鱼,好味到震😬@佛跳墙———必食😂材料多到(比之前食仲要靓)汤入面有🌼胶,(花胶仲大大件吴系cheap嘢)海参,包鱼,杞子,🐔脚,螺头,参薯,瘦肉⋯⋯等等,个汤甜到吴使讲✌️✌️@烧鹅———-例牌都甘大碟,抵食👍@炸两———又系必食,油炸鬼脆卜卜,包住既肠粉皮又够薄👍✌️@包汁凤爪——-呢个失左水准,🐔脚吴够淋,未入到味😅@芝麻糕——-呢个甜品第一次食,无乜芝麻味,吴够香,食落口感麻麻🙄(其实系想食椰王,由于时间关系,要大约20-25分钟,今次无食)(如果未食过椰王既人,必食甜品推介)@红枣糕——呢个好味,咽韧又够弹牙👍
食物质素仲一直都保持到水准,呢个又要赞吓厨师👍👍😬😬
@冰镇包鱼———-必食冰镇包鱼,好味到震😬
@烧鹅———-例牌都甘大碟,抵食👍
@包汁凤爪——-呢个失左水准,🐔脚吴够淋,未入到味😅
(如果未食过椰王既人,必食甜品推介)
@红枣糕——呢个好味,咽韧又够弹牙👍

冰镇包鱼
佛跳