2016-12-11 1083 浏览
第二次黎.可能因为2130先到,所以得返几枱客(上次爆埋得返一张枱😁)去到职员安排坐卡位.朋友想睇电视同隔离烧烤紧.所以要求转枱.职员好乐意亦冇变样😃电视播紧拳赛.朋友问可否转台.职员都系咁有礼貌😃咁柯打左炸鸡$138同双拼炒年糕+紫菜包饭$88,同一枝韩国啤酒$25,本身都惊多得滞食唔晒.先黎左炒年糕同紫菜包饭.份量同年糕辣度亦岩岩好,(因朋友唔系好食辣同我又好钟意食辣)紫菜包饭亦好好味.特别加埋个汁.差唔多食完啲野炸鸡就到!全只份量,睇落去完全唔油腻.食落去都完全唔油!职员同老板娘超亲切.老板亲严肃啲(可能韩国人关系😛)隔离几枱都应该系楼上住客.佢地已经同啲职员好熟.有枱生日食蛋糕仲请埋比职员食.睇到呢啲场面.我唔系附近住客都感受到到𠮶种喜悦!临走埋单.老板娘仲拎劲多糖出黎叫我地随便拎😄

2016-12-10
  • 炸鸡