2022-10-06
舖头门口贴满形形式式嘅堂食/外卖menu 仲有大量明星艺人光顾嘅相片 但最吸引我嘅系“可由店员代烧”六个字🤣入到去店员果然服待周到 见我哋未食过就介绍下餐牌 最后拣咗呢个set每样都有少少 好似我咁第一次嚟食嘅就最啱 可以试下边款肉最钟意 而且仲有两杯生啤👍🏻店员好细心咁帮我哋开火等个炉热咗 就逐款帮我哋烧 仲教我哋要由淡味嘅肉开始食先 先食原味 再蘸上🍋新鲜青柠汁(店员提醒唔好蘸太多 会好酸😂)、🥣自家制烤肉酱汁、🌶辣椒油(超香嘅辣椒味又唔会好辣)Orion秋之祭二人set 💰499🍺Orion生啤冲绳啤酒 细致绵密嘅泡沫 清凉唔苦涩 配搭肉类一流🍻👅盐葱牛舌薄切嘅牛舌 上面撒满香葱 微微烧下唔需要煮得太熟 葱同牛舌好夹 啲葱仲经特别处理过 唔会好似平时嘅葱咁呛咁辣😋🐷椒盐霜降松阪猪 猪颈肉附近嘅位置 肉质软腍 唔会觉得嚡👍🏻🐓新潟鸡爽肉 鸡颈肉系喺平时圆圈𠮶个鸡颈位外面 肉质会比一般鸡肉爽口🐔鸡肝连心鸡心口感爽脆 鸡肝香口粉嫩 🥩烤肉酱牛胸脊顺序食到最后 最爱呢个牛胸脊😍😍又腍又嫩滑 而且牛味浓郁juicy🤤
Orion秋之祭二人set 💰499
🍺Orion生啤