2023-10-05
本来睇食评嘅时候都惊服务态度唔好😆琴晚我同朋友食完全不一样的体验!!我哋嗌左个酱油蟹但迟迟都未上饭,原因韩国传统餐厅食饭有先后次序,烧牛➡️冷面➡️酱油蟹➡️烧鳗鱼➡️烧鱿鱼,而且唔俾客人破坏次序和服务🚫记住唔好偷偷地自己烧同食酱油蟹!我都有俾阿朱妈闹🤣因为我想偷食酱油蟹🤣佢即刻俾白鸽眼我🤣因为酱油蟹佢会帮我哋捞好放上蟹壳再抹干净碟边先可以开始食,我朋友唔食蟹,我叫阿朱妈另上饭俾朋友食,佢即刻闹佢唔食蟹点解要俾佢食饭🤣但最后都好有心整咗三粒紫菜波波俾佢食,我哋买咗生日蛋糕比朋友,阿朱妈都讲笑话冇蛋糕🤣全程我哋都有讲笑。好开心笑住同阿朱妈讲Bye Bye🤭阿朱妈虽然系有性格,未必人人接受到呢种玩味🫶🏽但个人应为佢只系对韩食文化的一种尊重同重视,只要明白你就唔会觉得态度唔好🫶🏽!我今日睇返其他人啲评论就知佢系话边一个阿朱妈🤣觉得好好笑,肯定系你哋抵闹!🤣希望大家都识得尊重韩国饮食文化🫶🏽佢哋服务超级好,由头service 到尾!牛扒好食,好香油脂!鳗鱼好食,够实肉!酱油蟹大只多膏,唔够咸可以点多啲豉油先食!价钱虽然贵啲,但食物质素同服务都好好!一分钱一分货!
菲力牛排