2023-10-22
发觉呢排好似好耐都冇饮过酒,呢日就约埋个朋友一齐去到尖沙咀食晚饭同埋饮酒,顺便可以倾下心事。呢排去酒吧有好多万圣节嘅装饰,好有气氛。 餐牌选择唔算多,所以都好快可以拣到想食嘅嘢。 Spice Prawn Linguini($95):我一向都好钟意虾意粉,所以我谂都唔洗咁就拣左,呢度嘅虾爽口弹牙,而且有虾味,虾都有好多只,偏意粉软硬度适中,而且调味亦都好惹味。 Cheese Burger($105):切开左个汉堡同朋友一人一半,牛肉带有粉嫩颜色,而且好juicy,汉堡好厚身,而且牛味浓郁,芝士溶化左,非常惹味,蔬菜同蕃茄亦都很清新,配上大量薯条,系粗身薯条,薯味浓郁。 Chicken Wings Combo($145):饮酒都会想叫啲佐酒小食,我同朋友都好钟意食鸡翼,呢个Combo鸡翼非常多,有12只,三款口味;有蒜蓉辣椒味,蒜蓉同辣椒非常香口;炸鸡翼炸得很香脆;卤水鸡翼,鸡翼好嫩滑,卤水入哂味。 Peach Paradise($115):桃味Hoegaarden本身都好钟意饮,白啤带有桃嘅香气,而且好大杯,好抵饮,卖相都好吸睛。 Shirley Temple($75):呢个系无酒精饮品
餐牌选择唔算多,所以都好快可以拣到想食嘅嘢。
Spice Prawn Linguini($95):
Cheese Burger($105):
Chicken Wings Combo($145):
Peach Paradise($115):
Shirley Temple($75):
呢个系无酒精饮品,不过卖相都好靓,好有酒嘅感觉,主要系石榴糖浆组成,甜度适中。
呢度系酒吧,不过野食亦都好高质,唔系净系适合饮野,吃晚饭都好适合。
顺便讲一讲,呢度职员服务态度都几好,笑容亦非常好,又有礼貌。