2017-01-20
😡😡😡😤😤😤今晚19/1/2017去富临洒楼食团年饭,入到洒楼已经觉得唔对路,成间洒楼有大半空枱!😥点知食到一肚气,一个穿红衫短发中年女服务员态度超差,对食客呼呼喝喝(应该系洒楼内唔够人手,将怨气转到食客身上)😡;之后我妈妈好客气问佢少少嘢,佢就非常无礼貌(呼呼喝喝)回应我们,当时我全家都激到爆(立即还拖闹爆佢),但佢态度变本加厉,我们立即向部长投诉,最后佢全晚被安排清枱及set抬,再无serv.其他客人😡!我来食嘢但要受人气,系咩世界吖😤!一间食市内食物当然重要,但服务员服务态度亦相当紧要,你哋洒楼食物整得有多好食,但只要有其他问题已经令食客不再光顾!🙅🏻♂️🙅🏻♂️🙅🏻♂️请洒楼管理层留意一下,如该员工不适合做楼面(受唔到压力),就应调职做后勤位置!😩最后希望贵公司生意兴隆!😅