2016-03-10
环境:有室外室内座位,原来订咗位嘅朋友就坐室内,walk in嘅就坐室外。但10几度嘅晚上梗系坐室外啦!超有风味!猪骨煲:材料充足,大大旧猪骨、超香甜嘅粟米萝卜、芹菜及葱等,新鲜清甜,未开始打之前梗系要饮返碗先啦!福州鱼丸($38):口感弹牙,入面嘅猪肉馅够晒juicy,小心辣亲啊!鱼片头($48):普通质素,虽然好弹牙但炸得唔甘香,冇乜鱼味,同旺角𠮶间 '广东饭庄' 嘅鱼片头真系冇得比生根($38):冇特别鱼皮饺($38):皮薄馅靓,煮熟嘅皮晶莹剔透滑不溜口杂菜($38):每一款菜都鲜甜翠绿,尽吸汤底嘅精华....杂菌($38):新鲜菇,冇乜特别包心芝士丸($48):弹牙嘅丸入面包含住流心嘅芝士,男女老幼都钟意啦!虾滑($78):叫得做虾滑梗系要滑啦!充满虾嘅香味又唔会腥,每一粒都爽口弹牙牛柏叶($38):每次去饮茶得𠮶少少唔够食,今次终于可以大大片尽情咁食!每一片都爽口弹牙,正!芝士肠($32):冇乜特别,啲芝士又唔算好爆咁啰午餐肉($32):每一块都好厚,不过渌得耐咗就会散,记住快啲夹返呀!肥牛($68):个人比较钟意脂肪较少或分布平均啲嘅牛肉,所以呢碟对我嚟讲感觉普通服务:完全
生根($38):冇特别
鱼皮饺($38):皮薄馅靓,煮熟嘅皮晶莹剔透滑不溜口
杂菜($38):每一款菜都鲜甜翠绿,尽吸汤底嘅精华....
杂菌($38):新鲜菇,冇乜特别 包心芝士丸($48):弹牙嘅丸入面包含住流心嘅芝士,男女老幼都钟意啦!
午餐肉($32):每一块都好厚,不过渌得耐咗就会散,记住快啲夹返呀! 肥牛($68):个人比较钟意脂肪较少或分布平均啲嘅牛肉,所以呢碟对我嚟讲感觉普通 服务:完全冇谂过可以咁好有礼貌,我每次讲完唔该,佢都好温柔咁话“唔使”,未埋单前已经话多谢我哋,好亲切啊!咁好嘅服务态度仲可以去边度揾?!
可能我哋叫嘅食物唔系招牌𩠌,所以唔太觉呢度超级出色。咁嘅价钱都还可以,好过唔洗自己买𩠌又要洗吖