2023-11-25
呢间真系我食过最难食嘅米线手机scan QR code 落单,界面都user friendly 几方便,今日第一次嚟就试咗大家都赞嘅鱼肉春卷,另外仲加咗个炸酱~汤底拣云南酸辣3小米线嚟到后见到个汤底好稀已经觉得怪怪地,再饮一啖,一入口就酸到好似个厨师系咪错手倒多咗啲醋🤔好啦下一啖试米线,都无乜特别,唔会渌到太生食唔到。再下一啖食啲𩠌,我个头附近即刻出现好多直升机!!!伏伏伏伏伏!!!!!!鱼肉春卷啲皮好硬,似系翻炸再翻炸,浸多阵啲汤都食唔到炸酱啲肉好梅,一patpat咁,劲重茄汁味,食落口感同味道都好怪随碗奉上嘅腐皮更加系未渌熟,好干好硬,好难𡁻冻奶茶方面,茶底唔香,似系一杯加咗色素同糖水嘅奶,我都无乜期待会好饮了。原本谂住顶硬上食埋佢,点知越食越口渴,好多味精,饮极水都劲口渴,真系好失望,嗱嗱临食埋啲春卷同腐皮就走人,宁愿饿住个肚都唔想再食
好啦下一啖试米线,都无乜特别,唔会渌到太生食唔到。
鱼肉春卷啲皮好硬,似系翻炸再翻炸,浸多阵啲汤都食唔到
随碗奉上嘅腐皮更加系未渌熟,好干好硬,好难𡁻