餐厅: 和牛燒肉一郎 (百誠大廈)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-06-13 193 浏览
来之前看了食评,见到好多负评,弹员工弹食物弹速度弹冇得签卡,令我有点却步,不过都系好想试新烧肉店所以照去。可能内心打定底,嚟到觉得有惊喜。员工态度好好,服侍好周到,收碟、换网都自动自觉。虽然最初介绍餐牌𠮶阵简短咗啲,但系有问必答。上菜速度都算快,一定唔系慢,可能开业一段时间已经run顺咗。不过啲肉主要都系员工拎嚟,输送带系甚少用(可能因为太慢?😂),全晚只系见条带出动过几次。抵唔抵食见仁见智,我食course D,小田牛肉味偏淡,部分部位有筋。个人喜欢薄炙里脊肉,成晚狂loop呢款好满足。呢款肉每次都跟一只蛋,虽然蛋好食但系我唔需要咁多只。当日落单app「不要蛋」个掣按了没反应,搞到走唔到蛋。同男经理反映返,佢笑容可掬咁话:「唔紧要唔系你哋问题!」哈哈最初好多食评话冇得签卡,可能系刚开业时嘅问题,我食𠮶日已有得签卡。我好少出食评,非打手,我真自费,真金白银今次写呢篇系想为员工们平反,你哋服务态度同质素我都好满意

小田牛西冷

小田牛