喺杂志见到介绍呢间放题, 而男友又好钟意任食, 所以放左宝哥入我地geh试食list~~喺大厦楼下有2个waiter 企左喺度~一踏入大厦门口就问我地去几楼~~最后由宝哥的waiter带我地上去~因为男友已经book左枱, 所以喺lift度waiter都同我地讲多次d收费原来dbs 叫set有9折!上到发现得好少人, 当时都系8点几9点, 真系少得好过份!好快就安排就坐..下面篇食评都讲晒有咩食, 好详细~~我主要都系想赞下d waiter~!佢地见到我地杯野就黎饮完, 会主动过黎加满一次都唔洗我地叫佢地黎男友心急, 个火㶽都未滚就想放野食waiter行埋黎, 叫佢唔洗咁心急等多1,2分钟, 好快得佢geh语气唔会令你觉得佢系话紧你反而系关心~~~食完d碟又会好快帮我地收起!因为我地点左个沙嗲汤底, 去到中后期浮左好多油我用佢地个网隔返d油, 仲放落我个碗度成个碗都油淋淋, 我自己都唔好意思..但waiter帮我收时, 面上一点不悦都无~~~仲俾个只新碗我!虽然佢地有时企喺门口度倾下偈但你挥手叫佢地时佢地系可以即刻应到你!反应极快!!到埋单时, waiter问我地d野食得唔得点解会识佢

喺大厦楼下有2个waiter 企左喺度~
一踏入大厦门口就问我地去几楼~~
最后由宝哥的waiter带我地上去~
原来dbs 叫set有9折!

上到发现得好少人, 当时都系8点几9点, 真系少得好过份!
好快就安排就坐..
下面篇食评都讲晒有咩食, 好详细~~

我主要都系想赞下d waiter~!
佢地见到我地杯野就黎饮完, 会主动过黎加满
一次都唔洗我地叫佢地黎

男友心急, 个火㶽都未滚就想放野食
waiter行埋黎, 叫佢唔洗咁心急
等多1,2分钟, 好快得
佢geh语气唔会令你觉得佢系话紧你
反而系关心~~~

食完d碟又会好快帮我地收起!
因为我地点左个沙嗲汤底, 去到中后期浮左好多油
我用佢地个网隔返d油, 仲放落我个碗度
成个碗都油淋淋, 我自己都唔好意思..
waiter帮我收时, 面上一点不悦都无~~~
仲俾个只新碗我!

虽然佢地有时企喺门口度倾下偈
但你挥手叫佢地时
佢地系可以即刻应到你!
反应极快!!

到埋单时, waiter问我地d野食得唔得
点解会识佢地间野
又送左2张70蚊coupon!!

走时, 佢地又会帮你按lift
会叫你慢慢行
到lift黎, 又同我地讲byebye~~
好nice!!

至于d食物
虽然我钟意食牛, 但我觉得黑豚拼盘好味过和牛!
和牛拼盘d牛味唔太重..
反而黑豚好香~~尤其猪颈肉!!

下次会再去!!

p.s. 佢地个toilet 好好好好干净!!!!
净朝过 朗x坊 & 新x纪 d toilet 呀!! 哈哈!!

2010-05-17
庆祝纪念