2025-01-12 647 浏览
餐厅硬件唔错,食物质素可以,有一位比较年长资深戴眼镜嘅 waiter 服务一流,好有心机去介绍每一道菜,亦都好有心帮客人影相。但系另外有两位就差好远。话说有送货工人唔小心推开咗道门触动火警钟,类似经理嘅走过嚟后门大大声讲粗口抱怨,我当刻以为自己去咗大排档……Tasting menu 最后𠮶甜品二重奏原来系会做得好靓,即刻喺你面前做一个落雪嘅效果。点解我会用”原来”呢两个字?因为𠮶位侍应冲埋嚟二话不说,放低碟甜品之后细细声噏咗句就破地狱咁样落一咋雪糕碎片,应该系加埋食用氮𠮶 effect 颇靓。但系当你醒觉想攞电话影低嘅时候佢已经礼成行开咗九丈远,𠮶啲Effect都冇得7788。好明显俾人嘅感觉就系唔想招呼你拍片影相。呢个环境,呢个价钱,可以做得好好多

呢个环境,呢个价钱,可以做得好好多

庆祝纪念
纪念日
  • 14th Anniversary Tasting  Menu