2019-03-21
行旺角“新“商场,发现好野食。lunch time 12:30 冇咩人 可以静静地食个靓饭。铁板上已预备好油,随时开餐。lunch time ge lunch set 都几多选择下 (紫色)食物方面,我地点左2个lunch set,分别系豚玉烧同和风蒜香牛肉炒饭,set会包面鼓汤同前菜。惊唔饱,15蚊加左个小食:香葱豚肉卷爱葱人注意!! 个香葱豚肉卷系好食ge (我食左一旧就唔系几顶得顺葱味) 真系好多好葱! 好实在! 肉好够味配葱几夹,d葱好 fresh,好嫩冇渣。所以除左我唔好葱之外,其实整体几好。觉得3个卷几抵。到lunch set,炒饭有镬气,好多肉丫😍😍唔错到我最期待ge 豚玉烧! 上咗已煮好厚厚嘅豚玉烧,可以唔使自己煮都系好事,岩晒赶时间ge客。😂🙊topping 系店员帮我地整,好细心。豚肉烧好多料,好丰富,好厚实 ,唔会一夹就散晒。台面上有酱汁可以自己额外添加,仲有目鱼可以加! 个人觉得加咗目鱼好味d,口感更丰富。总括而言,今次喺千房食lunch感觉好好,服务好,嘢食又质素。👍
铁板上已预备好油,随时开餐。
惊唔饱,15蚊加左个小食:香葱豚肉卷
到lunch set,炒饭有镬气,好多肉丫😍😍唔错
topping 系店员帮我地整,好细心。