2018-10-30 220 浏览
因为朋友仔有小麦敏感⋯⋯叹下午茶选择何其少。揾呢间有饭食希望佢有啖好食怀旧台湾风装修,学生桌,再用木板黑板旧水壶花纹玻璃窗~~文青呀文青~~入到去坐落学生木椅⋯⋯好窄顶脚仔,后面个肥佬仲唔拉埋少少张櫈⋯⋯有好多蚊滋⋯⋯明明见到有人食饭,但个menu系得啲面食同包包🤦🏻‍♀️朋友仔唯有叫个小食盐酥鸡当正餐,成碗鸡丝黎,少少咸⋯⋯我叫左个醉鸡冷面,鸡肉卷切片仲有啲杞子同鸡汁冻,排成圆形卖相不错,但食落无味既,个面线劲细碗,又系无味既😑。朋友叫杯黑糖珍珠奶茶,个杯仔几靓有只长颈鹿响个杯入面,味道就正常,啲珠珠似现造。我要绿茶latte~入口茶粉香带中性味道,唔甜几好$65个无味野唔包饮品我真系觉得⋯⋯我唔会再黎

$65个无味野唔包饮品我真系觉得⋯⋯我唔会再黎
2018-10-28