2024-09-24 540 浏览
见到晚市套餐加$10有只炸春鸡,所以就入去试下。之前有去开,不过今次系有惊喜,因为服务比之前好好多,好到我忍唔住要sell 下佢。1. QR code 点餐,但因为比较复杂,所以揾咗楼面帮手。虽然楼面得三两个人,仲要做埋reception,但落单都好有耐性,又好交带,好有礼貌,加分。2. 请楼面帮手影相,另一人本身拎住汤要上,但都好低调咁企开,等我哋影晒相先上汤,细心。3. 四个人,叫三个晚餐,有牛扒、意粉、海鲜炒饭,加一只炸春鸡。跟餐嘅沙律新鲜,无出水。牛扒俾到五成熟切得开,虾都弹牙,意粉有半熟蛋捞埋几creamy。春鸡系细细只,都有肉,炸得ok,好够食。仲有剩饭要pack走。唔会动地惊天咁好食,但人均百头晚餐对得住个价。4. 问佢拎兜pack 走剩饭,佢本身只有大胶兜,见我哋唔想要咁大个兜,主动再提出揾下有冇其他。最后帮我哋揾左个小纸兜连胶盖。呢啲细位就睇得出好细心。见佢哋平日都有八成满,希望佢哋可以keep到。

见佢哋平日都有八成满,希望佢哋可以keep到。
2024-09-24