2017-05-14 344 浏览
Mother's Day 谂左好耐去边度食,openrice之下揾到呢间~门口有得泊车上手冇记错系牧羊cafe,环境唔错点左三个餐,牛扒,猪扒,带子墨汁饭,包左汤同沙律沙律来了真的吓一跳,咁大碟既?Parma ham沙律,啲菜几新鲜,同有好几种菜食完沙律都饱左一半到蘑菇汤,真系足料,搅烂晒啲蘑菇整(应该系)所以好香,好好饮主菜来喇,真系再吓一跳,块猪扒好大块而且好厚,系吉列,入面有火腿,诚意之作牛扒,个汁冇食错应该系黑松露,个牛扒虽然唔系话100分,但都ok,medium well都唔会硬,配埋个汁真系几好食,系出面未食过呢个汁墨汁饭仲未有机会食,因为已经饱左,所以打包消夜食个带子几爽,正最后有心形士多啤梨蛋糕,入面真系有士多啤梨!唔甜,母亲大人好满意!今日母亲节埋单$698,真系性价比高!最后姐姐仲话今招book位预备左份礼物送比我mami,真系好靓,多谢你!一间好有心思既小店,店员都好nice好有礼貌,下次会再来!

上手冇记错系牧羊cafe,环境唔错

点左三个餐,牛扒,猪扒,带子墨汁饭,包左汤同沙律
食完沙律都饱左一半

到蘑菇汤,真系足料,搅烂晒啲蘑菇整(应该系
)所以好香,好好饮

墨汁饭仲未有机会食,因为已经饱左,所以打包消夜食
个带子几爽,正