2019-08-22
呢间系我近黎食过最高质嘅火锅店!佢喺time square隔离,位置方便呢间火锅店主打高质海鲜同埋肉类。入到去铺头里面,就见到佢摆咗好多时令嘅海鲜推介喺张枱度。当日我哋两个人去食,叫咗佢嘅二人海鲜套餐, 佢既海鲜套餐非常足料,有大大只嘅蛏子、有大大只嘅蚝、有唔同种类嘅蚬、同有虾。性价比一啲都唔低😋😋😋另外,我哋亦都叫咗手切肥牛。肥牛雪花嘅分布非常之平均,食落去有浓浓既肉味同肥美既牛油味。最令我惊喜嘅系佢嘅丸类,超有诚意,每粒丸 都会有唔同嘅馅料,例如有咸蛋碎啦,有黑松露酱等等。 成个拼盘有四种丸类:虾丸、墨鱼丸、猪肉丸同牛肉丸。我哋仲叫咗脆肉鲩鱼片, 将鱼片用麻辣汤底整熟佢别有一番风味😋😋😋讲返餐厅嘅 硬件先,佢每枱都好有私人空间,大部分都有板围住,好似坐左系包厢咁👍👍👍👍餐厅既软件都好,有笑容可掬既侍应不断帮你加汤,添水,同秘走d泡😂😂😂😂 服务非常好!
佢喺time square隔离,位置方便
呢间火锅店主打高质海鲜同埋肉类。
入到去铺头里面,就见到佢摆咗好多时令嘅海鲜推介喺张枱度。