2023-05-26
叫左炸猪扒同炸蚝定食真系好好食,十分脆又唔油腻,份量够十分饱。跟餐嘅沙律菜都十分新鲜,咬落嗦嗦声,沙律菜仲有鸭胸件非常淋。屋企老人家点左豚肉乌冬,豚肉好淋,老人家都咬到,抵赞。乌冬仲要系赞岐乌冬,落足料👍乌冬份量少,店员见老人家咁快食晒,主动问洗唔洗添多1碗,原来可以添多1次,即刻饱晒。跟餐有杯小绿茶呢个点缀得好好,可以消一消化食甜品,记得一定要饮。我同太太叫左两杯咖啡,咖啡都好香又浓,味道刚好。我哋落餐时有叫埋pancake,店员好窝心提我地食左一半份量嘅咸点先再order pancake就刚好,然后我地食左一半正餐后,店员就主动问我地需要咩味pancake,十分好,有留意到我哋进食程度。我估呢个系店长,因衫嘅颜色唔同,店长服务态度十分好,因坐我地后面有位妈妈推BB车入店,店员帮助妈妈和BB坐低后,主动帮忙安置好BB车,真系好好,令客人有个开心满意嘅饮食体验。我食饭从都未写个食评,今次真系忍唔住要表扬呢间舖头同该店长。
我同太太叫左两杯咖啡,咖啡都好香又浓,味道刚好。