2021-12-09
今日喺社交平台见到好多人都介绍一间餐厅 话呢度出嚟嘅嘢食好好食 尤其系 有好多特别嘅嘢食 所以即系就过嚟呢度睇下有啲乜嘢食 跟跟风都好过嚟影下相😜今日过嚟都好顺利 过嚟尖沙咀呢条路都好方便 同埋楼下都几多位可以泊车 所以都唔使点担心交通嘅问题 如果坐地铁就更加方便 基本上在地铁站一行出去两分钟就到𠮶度呢呢度 今日都算几多人 不过我哋又唔系等咗好耐 所以都ok嘅坐低咗一阵好快就有员工过嚟我哋呢度 开始准备为我哋点餐我哋叫得好慢但系佢都好有耐心咁样喺度等 然后听佢嘅推介见到有一个好特别嘅虾 所以就听佢佢系介绍 叫咗呢一个😜Jumbo 彩虹虾$248呢一个jumble彩虹虾 真系大到傻咗 足足有我成只手臂咁解 然后仲有好多唔同嘅配料 可以每一嚿都食到唔同嘅味道 然后再讲啦虾 虾肉呢个其实我觉得都好好食矶煮鲍呢个 鲍鱼感觉好新鲜 非常之好味道 再加上佢系用咗一啲酱汁 所以令到呢个鲍鱼更加深色不少网烧牛肉 $188我自己就几钟意食呢个网烧牛肉 烧牛肉嘅质地系好嫩滑嘅牛肉 再加上可能系因为网烧嘅关系 所以带有烧烤嘅香味
坐低咗一阵好快就有员工过嚟我哋呢度 开始准备为我哋点餐
我哋叫得好慢但系佢都好有耐心咁样喺度等