2007-10-21 39 浏览
2007年10月19日,小甜甜。以前在附近工作,都时不时有来,以前常叫的都是猪扒龙须、竹筒饭、荷叶饭、梅菜扣肉饭等。但我觉得最出名的还是D service,收钱个成日都黑面。今天叫了中午套餐:小云吞龙须+喳咋:小云吞D馅唔系好新鲜,龙须其实是米线,碗粉清清地都OK。竹筒饭+冬瓜汤+菜+冻豆腐花:冬瓜汤不错,竹筒饭都几好食,另一半嫌size小,其实成个餐食就都够饱喇,冻豆腐花都滑但无豆腐味,落太多糖喇,好彩无捞匀。咁耐无,今天见不到以前成日见个黑面收银(应该是负责人),但今日个也不差,服务始终如一,黑面,全程得我们和另一客,都无人收,食哂D又无人跟甜品,要我叫人收叫甜品,甜品都一早填食乜啦,又唔,重要问我们要乜,咁叫我写做乜?落一定不会放到你面前,成日放在对面或角,好似叫你自己咁,有相为证。
2007年10月19日,小甜甜。

但我觉得最出名的还是D service,收钱个成日都黑面。

今天叫了中午套餐:

咁耐无,今天见不到以前成日见个黑面收银(应该是负责人),但今日个也不差,服务始终如一,黑面,全程得我们和另一客,都无人收,食哂D又无人跟甜品,要我叫人收叫甜品甜品都一早填食乜啦,又唔,重要问我们要乜,咁叫我写做乜?落一定不会放到你面前,成日放在对面或角,好似叫你自己咁,有相为证。
喂,对面得个袋咋,无人!