2005-07-06 4 浏览
因为我男朋友个亚妈好钟意食pizza所以我地成日都会去,去左好几间,各间o既服务真系天壤之别,好o既都系time sqare 附近果间,太古都ok,香港仔同西九果间真系唔得,上次tea time去香港仔果间,果时人唔多,成间都系得几张围人,d staff见冇乜野做,竟然公然坐o系一张都好中间o既桌度围埋倾计、玩,想揾人拎野都揾唔到,西九就仲过份,刚刚星期日夜晚去食,写野果时,个staff跌左张纸落地下,佢执番之后竟然就放o系我男朋友个碟度啰,我男朋友就话你跌左野落地下竟然就咁放o系我只碟度咁都得呀?佢仲觉得冇野咁,要我男朋友叫佢换过哂佢先识做野啰,跟住我地order左一个餐,唔知佢地系唔系好赶,成日问我地d野黎齐咪,刚刚问完我地话仲未齐第二个又黎问,呢间野我地以后都唔会再去架喇,o系香港咁多分店,但d service都咁唔掂,佢公司应该检讨下啦。