2013-10-16 353 浏览
唔系第一次,成50几60蚊个午餐,但系明明好多位,都要密"质""质",服务员好紧你坐得系咪佢定指定个一个位,今日一个人食,比个同两边枱各有一寸分隔的位,D职员经常大大声咁,唔好话笑容,同佢唔该都黑起块面.....无对答无覆单.... 等左都成10分钟有多,终于到了,猪X肉饭餐,够热,不过咮道一般,似蚝油汁多过台式,而饭就少左少少,如果多D会合理些,个肉太软,不过整体不是难食,只是没甚么特别而饮品就真系唔以台湾正宗,之前试过台式饮品有抺荼同红荼都系太甜,味道差不多,今次叫了港式级荼,反而OK。食食下见个太太同个好细小朋友(3 或4岁左右),人地都讲明请问可以坐一边两位,搭枱都无问题(仲要好有礼,唔该D职员可唔可以拍一边坐,要照顾小朋友),个女职员反哂眼先比佢坐我对面,仲要小左张登,人地带小朋友,仲真系好有礼貌咁唔该我同个反白眼姐姐,我一起身,个白眼姐姐即刻走过来叫佢坐过我个坐,要分番张桌,洗唔洗呀, ,我见佢都叫个最贵D两并餐,人地好声好气同佢讲小朋友好细,佢大大声咁话我问下姐,唔想哂ja,我行紧出去,仲大大声讲人地坐哂佢个位,其实周围好多位,个时间系就未到下午茶时间,无咁的需要留难

,我见佢都叫个最贵D两并餐,人地好声好气同佢讲小朋友好细,佢大大声咁话我问下姐,唔想哂ja,我行紧出去,仲大大声讲人地坐哂佢个位,其实周围好多位,个时间系就未到下午茶时间,无咁的需要留难人地,好看不过眼....

食物好普通,似港式多过台式,仲记得呢间嘢新年前要加服务费!!!系前到年二五就加,唔系初一!!!除左位置方便之外....同D食物够热外....

之前我自己将佢己以列黑名单,最近先帮衬番,我都系唔like服务,同佢D位张张个林patpat,成50几蚊,咁的服务,好以小学鸡要编位,连小朋友讲唔该要个豌仔都黑起面唔秋唔彩,真系唔值!

2013-10-12