2021-03-28
朋友在ig book jor 星期五枱,到我地攞枱嘅时候话冇我地record,又话已经满坐。到我地show埋个booking conversation比佢之后,佢话系"marketing"冇通知佢,话会骂𠮶啲同事,我地o哂咀,然后就加多张枱比我地。。。本来以为终于有饭食,点知落左单之后,等左成半个钟先送到野饮,但我地明明叫左两樽佢就出左四杯。。。。之后再等左十世先有野食,𠮶两樽野饮都未到,anyways肚饿,开始烧野先,我地见冇乜时间,其他枱有几个钳但我地得一个,咪问佢拎多个啰,然后又系得个等字,之后问佢经理攞,佢竟然话烧野食紧系用叉,叫我地攞烧烤叉烧,成场完全冇人用叉,泥得呢间紧系grilling 啦,真系火都泥,最后佢话枱枱都用钳边到比你地,好心佢,唔够人手唔够架餐就早啲出声,我地最多去第二到架姐,食左成晚气。就算地点好,服务禁差,都唔会介绍人去。
就算地点好,服务禁差,都唔会介绍人去。