2020-04-07
下午四点几同朋友去开荃湾广场经过见到有车仔面胆粗粗入去食⋯⋯咁咪中晒伏啰⋯⋯今时今日最仲要系服务态度。而家因为疫症正常应该系要探热⋯⋯我地好自然企左系门口等职员出嚟探热等左约三十秒个细妹出嚟第一时间吾系探热佢系问堂食定外卖😢😢我话堂食⋯⋯佢先开始探热安排座位。因第一次黎食入坐后发现D职员太喜欢倾偈个个不论系楼面定系厨房都企晒系水吧位置倾⋯⋯我地系入嚟食面姐点解好似去咗街市咁好噪⋯⋯。好彩衣家要带口罩姐如果唔系D口水咪喷晒落食物到🤮跟住举手叫职员过嚟系冇反应要叫吾该先有反应。我讲吾该落单⋯⋯又系个细妹过嚟我同佢讲想要2⃣️个招牌车仔面⋯⋯然后佢用一个好鄙视嘅眼神同我讲落单自己行出去出面比左钱先⋯⋯哗⋯⋯咩态度呀!!!个个企哂系到倾偈⋯⋯D餐出咗又冇人送过嚟🙄最过分系我只系岩岩放低对筷子(又系个细妺)问都唔问就想拎走我个碗面,大佬你依家想赶客咩早啲讲啦我吾入去食嘢啦。完全冇服务态度及质素完全唔会再有下一次☹️☹️☹️☹️
个个企哂系到倾偈⋯⋯D餐出咗又冇人送过嚟🙄