餐厅: 牛奶冰室 (智選假日酒店)
资讯:

咁岩 3 个人去食 我同另外一个fd 到先排左一阵 坐底叫野食另外一个朋友未到 我地叫野食先右边张枱冇人抹 都算个朋友10 分钟后到 我地岩岩到野食个阿姐竟然即刻催人 问你个fd到未 我心谂我同个朋友都未开始食野 已经冇乜胃口之后我帮个朋友叫左野食 佢地因为 想让3 人 入黎坐 将我个fd张台 再间一半 佢差d想痴埋拍成3 张枱 咁我个fd点坐入去…..————————————————————-野食方面 冇乜好讲 正常多士 炒蛋 多士会好食d 蛋 大快活都赢到佢面系用福面 好唔好食睇你钟唔钟意食啦终知差到要讲粗口 唔明点解咁多人排
咁岩 3 个人去食 我同另外一个fd 到先
排左一阵 坐底叫野食