2018-12-06 279 浏览
呢间野开咗一段时间,之前成日见排长龙,已经打算等佢过一段冷河至试吓帮衬,今日路经此地,真系冇人排队,就打算试吓啦!见到海报主打画符水同柠真幽墨,本来想试柠真幽墨,但系卖哂,问店员画符水系咩成分,黑晒面咁劲唔愿意答你,再问柠真幽墨有咩成分,可能佢见呢只卖哂,所以直情答都唔答你拧转面行开。好啦之后排队买野饮,佢地可以行行企企,又同啲野饮影相,倾计。都唔同客落单,好似想故意制造人龙,大佬啊~生意呢家野,有就有,冇就冇架啦!一眼望哂,扮咩上菜。叫咗杯芭乐梅(见佢有打星推介),店员话等叫号码,我就等啦!见个戴口罩女店员叫165,我169咁就等啦!之后出咗好多杯野饮,就冇人再叫过号码,原来其实我杯都出咗好耐,佢地成班系挂住倾计,照镜,理得你攞唔攞杯野饮,唔休做咁嘅款,真系好野。埋去攞叫佢入袋,仲好似要求佢咁超不愿意,出到嚟试咗一啖,讲真,好普通,不值得排队。不过佢地咁嘅态度,真系请都唔会再饮。

老欉芭乐梅