2010-07-04
今日难得放假,下晏出街食野,去左板长,真系把鬼~开头同d朋友点左几份寿司,泥得都几快,但系寿司呢家野,数量太多真系好易搅错,职员上寿司又唔划单,咁我唯有自己划啰~ 我真系好老实佢上左咩,我划走d咩..咁当大部份ge寿司都到齐ge时候有3件稻烧海鳗特别耐(已经等左9个字),就问人啦,个店员就讲''师傅话出左啦wo'',之后换左个蓝衫过黎(无带名牌,唔知系副理定经理),又系到话''师傅话出左啦wo''....佢地d态度仲要俾我感觉系劲质疑,我呃你两三旧寿司托咩!!!btw,佢地都出番3件俾我地,不过真系唔要好过要,人地食''稻烧海鳗''d色水都有番咁上下(见到隔离台),不过佢地出番俾我地份野完全系随便煮一煮,加少少烧汁就俾我地,老老实实咁讲,系唔系当我呃食,之后乱出野俾我先!!!!!仲要劲难食,都系o固.....我呃你两三旧寿司托咩!!!之后再讲样就系,d茶太热,我想要杯冻水,就问佢要一杯冻水啦,我讲野都好客气ka la,又讲唔该,又问可唔可以咁,点知个女店员一句飞埋泥话''无wo!!''我真系哑晒,无野好讲,系而家d人ge态度差定系舖ge问题???呢间板长?一定唔会再去。
呢间板长?一定唔会再去。