餐厅: 木兆小品 (樂富廣場B區)
资讯:

2023-04-01 648 浏览
嬲到爆!今日11 45落order叫咗两个餐,番茄牛肉饭同干炒牛河,1211可取!十二点去到收银姐姐帮我问厨房话单未有,都正常时间未到!(果时都未话order有问题)!等到1213再追,收银姐姐竟然答我厨房话冇牛肉,叫我改单!冇病呀,半个钟头前落单你冇牛肉唔讲,等咗半个钟头应该要攞嘅时候你先开始同我整张单话冇牛肉?!你点做生意呀!你咁忙唔好接单啦!改完单画尽快整,最后要再等半个钟!畀你去任何餐厅落order等半个钟先至话畀你听你刚才叫嘅食物冇晒,叫你再改你兴唔兴!改完个星洲炒米仲要得啲色水冇呢味道劲差!
改完个星洲炒米仲要得啲色水冇呢味道劲差!
55 分钟 (外卖自取)