2010-07-11 6 浏览
两次经验:1.有晚同同事晚饭坐卡位,饭后吹水之际,当时饮品还有小量,有位经常坐收银女仕 (睇嚟似店长) 突然带几个客过来要我地搬窦,过隔离搭枱。我本来想唔理佢,但几个客企系到好无辜而且几施文,最紧要系扫走哂我地啲雅兴,于是埋单走。但条气顶住。2.隔咗断时间,朋友叫食饭,又系𠮶度,随便喇!叫咗碟焗饭,送来发觉顶部颇多地方焦黑(我朋友都系焗饭不过佢𠮶碟企企理理),于是我要求更换;怎知两三个伙记分别话冇问题,不愿更换,直到我大声坚持。我地坐近厨房,听到𠮶位似店长嘅收银叫厨房随便焗热就得。从她的意思,我好麻烦。两次经验,够哂!唔想再受气,祇好自己钉佢牌,以后唔再帮衬!提提大家,佢嘅热饮(除咗自己加糖)超劲甜,可以两个人叫一杯再攞杯水沟开饮,都仲绰绰有余!!
两次经验:

两次经验,够哂!唔想再受气,祇好自己钉佢牌,以后唔再帮衬!

2010-07-07
庆祝纪念
纪念日
  • 没有,不过提醒大家注意餐厅特式:超超甜热饮