寻日有幸再再牛测镐食饭,基本上本人住天水围,食左好多次。但今次要留下负判,服务及态度大幅倒退。首先,饮品处无冰,成个钟无人理,叫左都唔添。到问经理啰饮管,佢好自豪咁话,而家我地用环保饮管。我话好呀,咁支持环保,咁3支唔该。佢er 左一声,话要收2银钱一支。。。。 我当堂呆左,食系你个放题200蚊一位起跳,你够胆收人2蚊一支饮管?学下人地谭仔一样纸饮管,加9蚊杯冻饮全部都派。 我本身有敏感牙齿,唔用饮管基本上等于自残。。 又话以客为先嘅? 我好支持环保,但你唔好完全无option 比个客之后个汤 lone 左,叫佢快快手加汤,重话你个藩茄汤,要得好耐既,最后咪全个汤lone 哂啰,臭到隔离台添。个waitress 你觉得好唔好意思?好多台加肉都等好耐,差唔多每一台都投诉。。。 希望贵分店可作出改善。我平常去其他牛角分店服务好好的。