(非会员)
2010-03-04 2 浏览
昨天中午去了此餐厅买外卖, 因为附近中午真是太逼人了. 一向都觉得虽然佢地d出品味道不是最好, 但质素还不差吧, 点知这几次去都出事.落了order 后, 企系门口等了15分钟, 点知见到每次出单都是叫都系迟来的先上岸, 迟过我落单的个个都攞走哂, 点解我仲未有? 问收钱个阿姐, 佢仲大声反问番你叫了咩架, 俾了钱未架, 问完后竟然就咁系等送外卖个堆袋中, 好就手的抽了个比我. 我心想有冇搞错, 呢推外卖已放了好耐, 但等了咁耐, 唯有接住拎走, 点知出了门市一望, 原来都唔系我order 的餐, 返转头揾头先个阿姐换, 换来的只是黑面, 跟住佢就系个堆外卖袋中, 抽出其中一个盒同我换了就算. 唉.我返到公司, 打开盒都唔开胃, d野食同野饮全部都是冻的, d野又点可能好食. 外卖又冇登记, 落单冇哂次序, d服务态度又极差, 但系价钱佢又唔系平, 真系换来一吐气, 以后都唔想再帮衬啦!!!

2010-03-03