2018-09-12
本人妈妈先前系佢地度食左一餐,本身谂住再帮亲,因为当时未经历呢件事。经历完就确定唔会再推介俾任何人。妈妈帮佢地订左两盒月饼,个负责人话9月1号后黎拎就可以啦。点知今日专登黎到,佢竟然话叫我地去隔离舖,又唔讲去边度,等我地盲中中,再反去问佢,跟住咁岩有另一个所谓嘅月饼负责人话suppose要订,不过都话唔紧要今日都俾到我地。之搞等左10分钟,又话帮朋友deliver又话等人覆。搞黎搞去,又话check唔到订左第二盒,又叫反我地去另一边,如是者,两个所谓负责人就系你前面整黎整去做戏咁,浪费我地好多时间,俾n咁多个excuse,真系嬲嬲地。最后其中一个就去拎左两盒月饼过黎,我地以为终于搞掂,点知佢反口,话周围都有得卖,退反钱俾我地,话唔卖俾我地,仲要讲到自己好委屈,冇收过个朋友一蚊。咁嘅服务系点。
咁嘅服务系点。