2023-06-27
第一次同同事去食,大约12:45入座,落单要用手机扫QR code。我落单叫左个鲭鱼定食,然后等左半个钟都未有野食,期间都催过2-3次啲职员,得到嘅回覆系:「因为啲鱼系即时煎嘅 所以会等大约15分钟」,然后我再答:「但系我已经等左超过半个钟,我同事个饭都食完喇」,之后个职员覆左句:「帮我睇睇」,但依然无人再处理。再过左大约10分钟,个定食餐终于上左,果时我都已经等到黑晒面,个职员系咁意讲左句:「唔好意思」之后就急急脚走左..而我完全感受唔到道歉个诚意系边。总括黎讲,服务态度真系好差同埋效率好慢,如果明知系即煎嘅鱼要等,唔该至少系menu写明,不过我唔认为会有边位客人会愿意系lunch hour 等40分钟上一个餐?同场亦都见到其他客人等左好耐都未有餐上,效率有极大改善空间。食物方面都算唔错,条鱼都煎得几好又无乜大骨,但因为等左太耐,又饿又无心情食,下次都唔会再考虑食多次。