星期日晚上9点松,离远见到冇人等位,一眼已望到门口第一张枱有3个吉位,入到去阿婶话最尾个张(收银隔离),成张都冇人座,咪行过去,点知收银阿婶又话有8个人,但又唔见出面有人等㖞,又点番我地出去门口,都算,行到一半另一个阿婶又话唔得,想我地座一对似乎要走的一张枱,人地都仲未起身,你又唔系冇位,点解唔比人座番一入门口个张尼?系咁点我地行黎行去,嬲嬲地我最后冇食到,讲真我都成日帮衬,食个糖水都知尼度唔座得耐,我两个人食得几耐呀!顶多咪15分钟,不嬲佢地啲阿婶一见你食完就崔人走架啦,做生意唔系咁呀马!我决定以后都唔再帮衬,亦唔会再同朋友黎,又唔系平,啲员工可以做小啲野喇!

2018-02-25
等候时间
3 分钟 (堂食)
用餐时段
宵夜