2022-01-16
而家无晚市食就黎左呢间食lunch,点知食物就真系好麻麻,服务就更系差我地食13:30迟左少少37先到,一到左佢地带左我地坐位之后就无理过我地,因为其他人可能已经系13:30到佢地开始拎紧前菜比其他人食,当我地坐左5分钟无人理我地,我地见有位侍应(短头发女士)行过就叫左佢一声唔该,我地可以落单啦,佢当时系侧身回望问我地,你地拣边个餐?有咩唔食?我另外一个朋友话唔食有皮嘅鱼,佢嘅回覆系咩原因?敏感?唔想食?(态度不满)我朋友话唔钟意见到鱼皮所以唔想食,佢话好,即刻走左!餐牌都唔收跟住成餐饭系食到好赶重点系佢无同师傅讲唔要鱼皮嘅鱼我地叫12件寿司个set,个沙律酱少到眼见就系咁多,底完全冇无味茶碗蒸师傅第一件就已经上有皮嘅鱼俾我哋,我朋友都算数废是话照食,师傅上寿司嘅时候只系讲呢件系咩寿司,点样做加左啲咩都唔会讲,到我隔离有人问佢,佢先讲!佢嘅鱼我唔觉有几新鲜,加上佢差啲多每件寿司都会搽个酱汁,个酱汁都系同一个我未试过食一间omakase 系咁hea特别要讲吓呢一件寿司,火炙但唔系我地明前烧嘅,一食落口好苦,苦到要系咁饮水中拖罗,佢切到劲薄同埋睇相都见到唔同色,黑黑地,有几新鲜大家都睇到😂
无味茶碗蒸
整体体验极差,我13:45开始食哂啲寿司只系14:30,坐多阵佢地都开始执野,等朋友去厕所,都赶我走叫我系门口等,因话佢地要执野赶下场,佢呢间根本就唔系做omakase 应有嘅铺