2008-09-15 32 浏览
寻日屋企人订左一围半,14个人去食饭庆中秋我同妹妹行完街先到,所以就两个上左去坐先一坐底,哗!d杯真系污糟到冇得顶,劲多白色一挞挞渍,系每一只都系!即刻同个名姐反映,佢只系换左一只干净杯俾我就算我再同经理讲,佢同我讲"呢d唔系渍,系花左姐"之后又系换左一只俾我之后见佢行过去阿姐果边针密计,阿姐笑住咁讲"冇计啦我地d杯系一d干净一d污糟左d嫁啦~"我同妹妹见其他台d杯都冇咩野我地用滚水洗下d杯,洗左好耐d水就变小小灰白色,但杯仍系咁污糟我同妹妹都比较细个,十几岁度,唔知系咪咁佢就唔理我地啦!屋企人到齐之后就上菜,以为服务够差啦,点知原来都未够野食差!芝士龙虾伊面龙虾系几大只,不过上台时一d芝士味都冇,食落都系冇芝士味,早知叫上汤龙虾伊面好过珊瑚蚌带子炒甜豆甜豆爽脆都ok,个珊瑚蚌一d味都冇,似白烚,带子仲衰,一阵霉霉地味!炸蟹钳皮好难咬开,旧野十分之干,一d汁都冇鸭掌鲍片我咁大个女第一次食甜o既"鲍片",口感好奇怪,肯定唔系鲍鱼瑶柱香菇扒生菜算是比较好食的一道劝.普普通通唔知咩野翅入面系有好多粒粒带子同虾肉,不过带子又系有阵怪味,虾肉好咸,d翅细到系个口感觉唔到蒸石斑味道几好,但有小小o
寻日屋企人订左一围半,14个人去食饭庆中秋
我同妹妹行完街先到,所以就两个上左去坐先
即刻同个名姐反映,佢只系换左一只干净杯俾我就算

我同妹妹见其他台d杯都冇咩野
我同妹妹都比较细个,十几岁度,唔知系咪咁佢就唔理我地啦!

芝士龙虾伊面

珊瑚蚌带子炒甜豆

炸蟹钳
皮好难咬开,旧野十分之干,一d汁都冇

鸭掌鲍片
我咁大个女第一次食甜o既"鲍片",口感好奇怪,肯定唔系鲍鱼

瑶柱香菇扒生菜
算是比较好食的一道劝.普普通通

唔知咩野翅

蒸石斑
味道几好,但有小小over cook,一食鱼皮满口都是鱼鳞,都系唔掂呀!

炸子鸡
皮十分脆,好香口,不过好咸食完好口干

炒饭同伊面
炒饭加了粟米,但系d粟米十分之咸,好难食
伊面好多油,一食落只觉油林林,冇味

甜品送了已切的月饼.红豆芝麻汤丸,生果盘

唔好意思都要讲句,我成晚最欣赏都只系汤丸同生果盘

另外,服务只真系好差,d阿姐可以一边上菜一边自己倾计
我地夹紧野时佢地挂住倾住计咁上菜,完全冇理到客人感受!
污糟的杯,多渍多到呢....
干净的杯