星期六临时临急gathering, 行过K11 见到呢间装修不错而且尖沙咀度度都要等位,所以谂住试下,呢个区的餐厅应该唔会点差。点知一order 食物,所有前菜(沙津)、主菜、小食一涌而上, 我们坐卡位台根本食唔切, 我们都算啦, 谂住食埋就走!,点知个waiter "FING" 埋个2 个甜品,哗我们张台已经无位仲放落黎!!?!!而且好唔尊重食物! 我们决定投诉,同个waiter 讲,我们想上的慢的,慢慢食,投诉完不够2分钟即刻又上埋第3个甜品!我们再向经理投诉,(我们俾得呢个价钱..我估唔到俾的仲差过大X活的服务)经理解释有90% 的客人投诉他们上菜慢所以就快,我们同佢讲,我们好可能系果10% , 呢个解释令人摸不著头脑!!!呢间连锁式餐厅,奉劝大家如果想有个happy weekend 就要谂清楚先去用膳。

2011-08-13