2019-09-15
非常非常差既一次体验!服务、卫生、食物都非常差!绝对唔会再食!首先服务方面,黎到同经理讲book左9点钟两位,佢听到后冇回应行返入铺,行到中间望返转头不耐烦咁话「小姐呢边啊!」大佬你带位同我讲声我咪跟住行啰。入到去拣左$258 - 120分钟任食特级美国肥牛+刺身+炸物+海鲜盛合A/B。同经理讲完拣咩餐后佢就行开左,一直冇主动提供放题点声纸,亦冇问我地要海鲜盛合A定B。到之后我地再问,佢又不耐烦地话得海鲜盛合A,但出面餐牌写明系可以两样选择一样,如果冇系咪应该系入座前同客人讲定?!放题出食物出得极慢,尤其刺身,出得慢仲要出错,出既数量亦同点既数量完全不符!每次比完纸等到天荒地暗先有得食!另外,店入面既女侍应对广东话应该唔系好熟,听佢地自己倾计都系用普通话。每次同佢地讲任何野都「下?」「下?」「下?」几次佢地先听得明,简单问佢地要两只匙羹,「下」完几次以为佢明,点知行开又冇左回事,要再叫先拎比我,真系沟通到心很累。我地系食120分钟,照道理9点食到11点,但佢地10点3已经将出面既野收哂等收工。即系我最后45分钟系冇得再拎同order任何野食,大佬因为你地收11点所以45分钟前就收哂野咁
我地系食120分钟,照道理9点食到11点,但佢地10点3已经将出面既野收哂等收工。即系我最后45分钟系冇得再拎同order任何野食,大佬因为你地收11点所以45分钟前就收哂野咁我拣120分钟好蚀姐,拣90分平啲个餐好过。
见佢地收野我咋咋林问佢地拎雪糕纸order埋雪糕(个餐包每人一杯movenpick/韩国雪条),问个侍应又九唔搭八乜都唔清楚话要问经理又盛,拎张雪糕纸姐咁简单都要问几次!好差好差!
食物方面,
烧冬菇
烧冬菇系湿既...
烧菠萝
烧菠萝系用罐头菠萝...🤷🏻♀️其实食完都唔觉系有烧过😅
卫生方面,入座张枱执完都劲油腻,要叫佢地再抹先得。另外地下亦非常污糟,眼见隔离枱有新一班客入座亦冇好好清理。
到走既时候厕所仲要爆水管,成地都系咸水...
总括而然,中过一次伏真系可一不可再🤷🏻♀️