(非会员)
2008-01-03 63 浏览
其实环境几好,食物唔差,但服务就劲唔掂。第一次去食,叫左个set lunch,唔记得系咩螺丝纷,送餐汤同野饮,点知我我碗餐汤同饮品黎左后,佢话冇螺丝纷,叫我食意粉。但我系唔钟意食意粉既,所以叫左其他野食,因佢其他我都无兴趣,点知埋单收我食物钱+餐汤+饮品钱。实在好唔应该。佢唔一早讲螺丝粉冇晒?!?!第二次去食早餐,我叫左份三文治o者,等左超过二十分钟,其他台比我迟黎既公仔面都比我份三文治快,我都催左两次,佢话公仔面同三文治系两个唔同地方出既,三文治系水吧出既,我望望个水吧,个位先生只系企左o系度,都唔系忙紧.第三次,亦系我最后一次,我唔会再帮衬喇,我叫左个饭盒外卖促递,等了一个钟。我打落去问送出我个外卖未。佢话送出左,但有位小姐话冇叫到外卖,算啦,可能地址误会左,咁佢话而加送翻黎,我问佢系唔系会整翻热先送黎,佢话系。结果,好快就送到黎,不过系冻的。