2023-09-12 493 浏览
星期四闲日四点钟入去,全场计埋我得两枱客,一入去已经无乜礼貌,全场有4至5个员工,两个楼面,一定唔系忙应付有余,但叫又无人,收碟又无人,已经无乜生意架啦,都系咁既服务态度,唔知系你工作气氛问题定系你老板咁样安排你地做野,定你地成班根本唔想做野?系咪义工定系无粮出?讲真疫情之后,经济唔好,系咪应该比反d态度?系咪出黎揾食,已经咩都系自己黎架啦,烧又我地自己烧,其实你地忙紧d咩?岩岩果两枱客令你有几大压力几辛苦?唔好话人地麻烦客,已经无任何要求,成日话体谅服务业,但岩岩既表现系差,合格都未有,完全想像唔到系朗豪坊食个饭服务无唔紧要,都唔好话差,个个都好似唔想做咁,已经汁左一间架啦,仲唔管理好,两间都无埋唔好问点解。比d态态度啦年轻人,香港服务业比人咁感觉咁差多得你地唔小。