2024-05-30 216 浏览
呢间茶餐厅我平时间唔中都会食,早餐下午茶都有食,质素普通,未至于难食嘅,贪佢够近同埋新开张睇落干净上次食咗个下午茶,脆脆鱼柳配薯角,一上枱见到好深色就知overcooked ,当然咬落系硬唔系脆🙄唔想做大嘥鬼,唯有照食😕柠茶有啲涩,不过好多茶餐厅都系咁,要求唔到咁多😐可能佢觉得生意太好,态度越嚟越差明知之前疫情,可以唔搭枱都唔想搭枱😣😣😣。但我知你都想做多D生意,一个人坐4人枱,会做少D生意。但系,可唔可以睇下你仲有几多张枱?😒😒😒我食个早餐20分钟,你得一半满,你都要叫我搭枱?烦唔烦?🤯🤯🤯 呢样嘢,发生过好多次,所以一定系老细叫的,但系所有伙记又唔睇情况,就好x烦。😤😤😤当然,你可以叫我唔好食,所以我就唔再嚟食,湾仔茶餐厅多的是,唔少你一间。当然,你多客,亦唔少我一个。

柠茶有啲涩,不过好多茶餐厅都系咁,要求唔到咁多😐

可能佢觉得生意太好,态度越嚟越差

但系,可唔可以睇下你仲有几多张枱?😒😒😒

2024-04-27