2015-11-17
见呢间野无咩review. 帮帮大家。今日生日, 女朋友就book左呢间新野试下。一去7点几到都无咩人, 食食下就开始多人黎。我地大家都系点左最平果两个半自助餐。炸猪排同 三文鱼都系每样480蚊再加一, 其他就580 同680。 唔包野饮。 其实系任食前菜, 加多个main dish比你。 一坐低叫左个main dish就出去拎野食。 见到d野都唔错。 不过一开始d蚝系超细只, 好无引。 点食都唔够。 好就好在唔洗等。 不过有几次去拎蚝都系得番几只。 鱼生好fresh. 佢仲有几款寿司拎去比你, 话如果想再要可以再点。 不过出面系无得拎。 海胆就系其中一款, 都唔错。 鹅肝都唔错, 小小油, 不过生日可以放纵下。其他野都好普通。 食饱左, 做咩main dish未到既????其实d waitress见你仲食紧, 唔会上main dish住。跟住上到黎我地食左一半都无就无食lu. 其实都好普通, 可能食饱左既关系。 同埋最奇怪既就系, 当我再出去拎蚝既时候, d蚝大只左好多。 食完既感想系, 其实两个人食左 $1000. 食左好多蚝。 都唔错, 够新鲜。 不过唔系太特别。野食选择比同价少
今日生日, 女朋友就book左呢间新野试下。
一去7点几到都无咩人, 食食下就开始多人黎。
鹅肝都唔错, 小小油, 不过生日可以放纵下。
其他野都好普通。
食饱左, 做咩main dish未到既????
食完既感想系, 其实两个人食左 $1000. 食左好多蚝。 都唔错, 够新鲜。 不过唔系太特别。野食选择比同价少。 无包野饮。 应该唔会再去。