2016-11-16
下午大约三四点无聊等朋友,经过1881行吓行吓走咗上去坐低饮杯咖啡。环境不错,咖啡普通,Starbucks 会好啲啰!如果这是一间酒店餐厅,我只能说服务真心差差差!首先行到餐厅门口,冇人响门口柜台,等咗阵先有个女仔走埋黎冇笑容咁问我几位,然后带咗我去坐低,放低本Menu就走咗去喇。环顾四周,不但只一个客人都冇,连服务员都冇个企响度。唔紧要啦,反正喜欢静静哋。点知等吓等吓唔对路,冇人嘅,想点杯咖啡饮㖞!唯有企响身大声小小叫唔该......终于走咗个男人出来喇,点咗杯冻咖啡。其实餐厅环境不错,呢个时间去静静哋放空真系几舒服。可惜,坐吓坐吓好享受之制,突然有几个服务员,男男女女唔知男定女一大班企响门口柜台是无忌弹咁大大声说说笑笑,当堂冇哂mood!😡 我从来冇遇过酒店任何一间餐厅嘅staff可以大大声倾谒大笑,今次真系大开眼界!你哋开心嘅时候,有冇谂过客人感受㗎?!客人喜欢去酒店贪其服务好环境好,但今次真系非常失望!
如果这是一间酒店餐厅,我只能说服务真心差差差!
终于走咗个男人出来喇,点咗杯冻咖啡。