同FD去食BOOK左7点台 提早15分钟去到门口 有员工同我地讲要搭正先比入去 咁我地就落返楼下M记坐一阵然后我地准时上返去 入去写纸仔 咁我地谂住废事阻住个门口 谂住坐低先写 结果门口个女员工就叫停我地 要我地写完先比入去咁好啦 企定定系到写啰 但后面有另一台到左 佢门口唔系大 个女员工就叫我地入去坐低写 唔好阻住人顶你 又系你叫我地写完先比入去 而家又叫我地入左去先 你挽哂啦? 算 我忍。入到去坐低 有2个睇落比较大年纪嘅靓仔好有礼貌地 帮我地开炉同讲解可以去拎海鲜最后30分钟截单 个两位靓仔黎提醒我地 咁我地就落左牛角包同芝士达但等左好耐都未黎 够钟交台啦 就有另一个好后生嘅叫我地交台咁我地就谂住两样野未到就算啦起身走人 但年纪较大个位就叫我地食埋先 慢慢唔洗急大约等多十几分钟左右 2样野到左 谂住拿拿声食完走啦系依个时候门口条八婆就走入黎 态度好差咁同我地讲 你地够钟交台好耐架啦然后就叫个后生嘅过黎汁台 你老未 我地中食紧个包同达 一路食一路汁最后求其咬左两啖就起身走人 食鬼到成肚火你地收10点 我地食7-9 后面都已经无客 加上8点台D人都未食完 你地有排都末收得工洗唔洗咁Q

但等左好耐都未黎 够钟交台啦 就有另一个好后生嘅叫我地交台
大约等多十几分钟左右 2样野到左 谂住拿拿声食完走啦
最后求其咬左两啖就起身走人 食鬼到成肚火
洗唔洗咁Q样赶人走?? 唔恨做都唔系咁样对客人
个两位好好人嘅靓仔大哥收碟个时同有问题问佢地都好有礼貌咁答我地
但系个门口个八婆就免 比钱黎受气 以后都唔会再帮衬
2021-07-11