是咁的,本想同人兴祝生日。去到,因为要等人,先食佢D包,见D包可能摆左一日,凉凉地干干地,谂住,叫佢热一热,叫左几次,最后黑面神侍应 ( 去过你就知 )一副不耐烦既样子,问我咩事,OK,忍。之后,叫野食,个沙律,真系唔好食。呢D系好个人口味,大家有种可以试下。汤,当日系饮南瓜汤,不过,真系太咸,不过,岩岩放工,照饮。之后叫左个三文鱼加煮豆,呢样真系要话,条鱼咸到好似咸鱼咁,不过,因为黑面神已经黑晒面,废事叫佢转,但系作为一个正常人,真系食唔落。重叫左一个虾天使面,一只虾有味,一只无味,同样又系偏咸。重有因为有一个B朋友肚唔舒服,咁A朋友比个汤佢饮算,点知黑神,一黎到,就拎走个汤,比番A朋友,成台O咀,同左黑面神解释,不过因为佢话公司规定,每人要比一百蚊叫小小野食,明白既,点知叫个汤,佢加左奶落去,心里梗系有几个字出现。成餐饭,7个人900蚊到,呢个价,真系有好多选择,唔洗食佢。一定唔会再去呢间。不过,百货应百客,大家可以去食,感受下呢种服务。
是咁的,本想同人兴祝生日。

汤,当日系饮南瓜汤,不过,真系太咸,不过,岩岩放工,照饮。

重叫左一个虾天使面,一只虾有味,一只无味,同样又系偏咸。

2013-07-09
庆祝纪念