2008-09-03
琴晚贪快既原故,又来到大快活食晚餐,不过今次再去既时候,我发觉有d野系唔同左 . . . . . 答案就系著重左顾客服务~~当我去到门口睇餐牌既时候,有个服务员企左o系餐牌附近,不断同d食客讲解佢地既菜式,之后我又去到收银机俾钱时,又见到有个穿著套装既女人,我估系店舖经理, 企o系收银机附近, 应该观察下收银员既服务态度。及后,听到广播我的晚餐准备好啦,于是我出去取我的唔蓉味精餐时,又有个亚姐同我讲,等我帮你拎啦,我顿然觉得,o系一间快餐餐食饭,享受紧咁好既服务态度,又真系几好wow,不过唔知道增加左唔同既人手,会唔会羊毛出自羊身上呢 另外讲下d食物先, 我叫左虾干茶树茹蒸鸡,再加6蚊要碟生菜碟生菜都几细碟,同埋d菜唔够新鲜,有d老虾干茶树茹蒸鸡 – 虾干及茶树茹各有三条,鸡肉既份量就有好几块,但d鸡食落去味道有d怪,讲唔出系咩味,同埋d肉偏淋,可能系雪藏鸡啦,不过27蚊都唔好期望咁大啦走既时候,个店长面带微笑同我讲再见个笑系俾佢地既服务态度既
答案就系著重左顾客服务~~
另外讲下d食物先, 我叫左虾干茶树茹蒸鸡,再加6蚊要碟生菜
碟生菜都几细碟,同埋d菜唔够新鲜,有d老
走既时候,个店长面带微笑同我讲再见
个笑系俾佢地既服务态度既