其实帮衬咗沾仔记好多年,尤以前系坚岛返学到而家系中环度做嘢。以前都真系觉得好好食,d云吞真系好大粒,但随住可能物价开始高胀,佢d云呑亦都开始缩水,愈来愈细粒。所以我都唔觉有咩咁好食,系价钱平少少law,又唔算话太平。嘢食固然紧要,但服务更加重要,您去食嘢,除咗系医肚之外,你都冇话想比人黑面对待,我唔系要你好好服待,但岂码唔好冇礼貌先law,𠮶d落单同上菜d姐姐都冇咩嘢,系个收银好乞人憎,大佬ar,虽然我系20蚊,都系平均消费ar,唔驶块面黑到咁ar!原先我系比500蚊,佢就好唔好老脾咁望住你,问有冇散纸ar?之后我咪比张100蚊佢找,佢仲系黑住面咁续张续张掷系枱上度找番比你,超冇礼貌!所以呢间嘢,我唔会再帮衬,个收银系赶客ga,讲到几米芝莲推介都冇用!

2010-12-06