2018-07-13 1672 浏览
我地5个人以上去食(已经系第三次食)肉+丸份量都多 而且最近好似有加$15就全台升级做靓牛 靓猪 的确无咁肥而且真心好味好多 而且佢哋食物摆盘几靓👍🏻值得欣赏 不过DIY手作区既器具 例如棉花糖机比较多故障(望改善)而且 好似新请左两个女仔 都几靓女 无带眼镜果个笑容几好 成日都见到佢笑🤤而且服务态度好👍🏻几温柔 份人都几close 好容易同客人笑埋一份,手脚几快 唔知系米新人(都几熟手既感觉)而且我有一次去见到佢比人抄牌😂见到佢都好无奈咁比 唔知我去抄的话 佢会唔会比呢 听闻只有15岁 不过都有试过有少少甩漏不过都唔系啲乜大问题,至于另外𠮶个女仔 好似无乜笑容 手脚有啲慢 不过服务态度都算几好👍🏻就系笑容真系太少 好似好不满咁😂而且跌左好几次嘢食 加热水既时候两次都倒左少少落我地度😂吓死 不过见佢都好唔好意思就无责怪佢。
2018-07-13
  • 牛排放题