本来心情好好谂住去食泰式嘢,特别想食汤河,见到上网咁多人介绍呢间就试吓啦。由一开始等待入餐厅,门口店员爱理不理,指点我哋去旁边另一间分店坐。坐低睇完餐牌想问一问店员餐牌上食物既分别,叫唔该,员工大叫:点餐嘅自己写号码!唔过嚟之余仲头也不回走咗。由于我哋系下午时段过去,店面已冇其他客人,唔知道佢忙乜嘢所以唔过嚟。但因为我哋真系好想问一问食物嘅分别于是再叫多次唔该想问嘢,佢今次停低咗但依然唔过黎,服务态度极度恶劣,叫员工落单员工态度傲慢想问吓都一副教车师傅嘅态度,清汤咪清啲黑汤咪咸啲啰!问咩呀!咁样🥴洗手间环境极差,我知道九龙城环境都唔会好得去边但系佢𠮶度真系差好污糟好多食物嘅残渣。最后越谂越唔开心,以至我餐都冇点直接走人。。

洗手间环境极差,我知道九龙城环境都唔会好得去边

2022-08-22
午餐